| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | Rakinda | 
| Model Number : | LV12 | 
| Certification : | CE FCC ROHS | 
| Price : | Negotiation | 
| Payment Terms : | Western Union, T/T, paypal | 
| Supply Ability : | 1000 piece for a week | 
| Delivery Time : | 3-10 working days | 
Auto Code Reader Industrial 1D Barcode Scanner USB Port For POS Systems
Characteristic
1. Linear barcode scanning: fast and easy to scan print code, paper code, screen code, and have nice performance in scanning abrasion code, fuzzy code and even damaged code
2. Multiple interfaces support: support USB,TTL-RS232,RS232,PS2,USB-COM.
3. USB fast transmission:to improve work efficiency, for better user experience.
4. Secondary development: support secondary development, and have been widely used in all kind of MCU.
5. Wide application area: apply to all kinds of lockers, MCU development and for medical and scientific research.
| Device Weight | <16g | 
| Device Dimension | 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H | 
| Cable Length | 1500mm(optional) | 
| Interface | USB | 
| Connector | 11pin pitch 1.25 | 
| Performance parameters | |
| Light source | 632nm visible red light | 
| Image Sensor | Linear CCD Sensor | 
| Processor | ARM32-bit | 
| Depth of field | 3-70CM | 
| Resolution | ≥3mil/0.1mm@PCS90% | 
| Print Contrast | 30%PCS | 
| Work Voltage | DC 3.3-5V | 
| Electriccurrent | 110mA(work);30mA(stand by) | 
| Image Resolution | 2500dpi | 
| Ambient illumination | 100,000Lux Max | 
| EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China | |
| Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E, | |
| Decode Capability | ISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI, | 
| Plessey, ITF14. | |
| Environmental parameters | |
| Operating Temperature | -20℃ to 50℃ | 
| Storage Temperature | -40℃ to 70℃ | 
| Relative humidity | 5% to 95%(Non-condensing) | 
| Drop test | 1.2meter,100times | 
| Shock resistance | 10H@125RPM | 

Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you
in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal,
Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact
us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang
Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda
|   | 
 
                                 
                                 
                                 
                                