| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | LINKWIN | 
| Model Number : | HAT018 | 
| Certification : | CE | 
| Price : | USD0.25/PC to USD0.5/PC | 
| Payment Terms : | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability : | 10000pcs per month | 
| Delivery Time : | 10 working day | 
UHF RFID Animal Ear Tag, Rfid Cattle Ear Tag With Encoding And Printing , RFID UHF Animal Tag For Cows , TPU Material
UHF RFID animal ear tag, rfid cattle ear tag with encoding and printing , RFID UHF animal tag for cows
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 | 
| Chip | Ucode 8 | 
| Memory | EPC 128bits,USER 0bits,TID 96bits | 
| Application | Animal ear,such as Cow,sheep | 
| Read range | Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader | 
| Frequency | 860MHZ to 869MHZ/902MHZ to 928MHZ | 
| Size | Male part:100mm X 75mm X 13mm female part:φ29mm X 23mm | 
| Weight | 16 G | 
| Material | TPU | 
| IP Rating | IP68 | 
| Storage temp | -30℃ to 80 ℃ | 
| Operation temp | -30℃ to 80 ℃ | 
| Warranty | 1 Year | 

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. | 
|   | 
 
                                 
                                 
                                 
                                