Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home >

Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662 9

    Buy cheap Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662  9 from wholesalers
     
    Buy cheap Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662  9 from wholesalers
    • Buy cheap Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662  9 from wholesalers
    • Buy cheap Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662  9 from wholesalers

    Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662 9

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : LAb9662
    Certification : CE
    Price : USD0.02/PC to USD0.05/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 1 Million per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662 9

    Cheap Long Range RFID tags ISO18000 6C Inlay UHF rfid tag Sticker , RFID UHF Label LAB9662 9


    This label is specially developed for apparel and retail industry.Optional surface material for wide application;Pre-encoding and pre-printing services for easy deployment


    ProtocolISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
    Chip9
    MemoryUHF:EPC 96bits,USER 0bits,TID 96bits
    Surface PaperCoated paper or customized
    ApplicationApparel/retail
    Mounting wayAttaching to the hangtag/mechandise surface
    Read rangeRFID:Up to 8 meter by fixed reader; Up to 4 meter by handheld reader
    Frequency860MHZ to 960MHZ
    SizeAntenna size 70× 17 mm;Label size:73× 21mm
    ESD:≤2KV
    Storage temp-30 to 70
    Operation temp-30 to 70
    Storage Humidity:30%~70%
    Warranty1 Year

    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


    Quality Long Range RFID Tags ISO18000 6C Inlay UHF LAB9662  9 for sale
    • Haven't found right suppliers
    • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
    • And this service is free of charge.
    • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
    Submit Buying Request
    Send your message to this supplier
    *From:
    Your email address is incorrect!
    *Subject:
    Your subject must be between 10-255 characters!
    *Message:
    For the best results, we recommend including the following details:
    • --Self introduction
    • --Required specifications
    • --Inquire about price/MOQ
    Your message must be between 20-3,000
    Yes! I would like your verified suppliers matching service!
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Explore more RFID Label Tags products from this supplier
    Inquiry Cart 0