| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | LINKWIN | 
| Model Number : | WET5434 | 
| Certification : | CE | 
| Price : | USD0.02/PC to USD0.05/PC | 
| Payment Terms : | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability : | 1 Million per month | 
| Delivery Time : | 10 working day | 
RFID UHF wet inlay WET5434 , RFID label for retail , Apparel RFID UHF label , small size RFID WET INLAY
This wet inlay is specially developed for apparel and retail industry.Optional surface material for wide application;Pre-encoding and pre-printing services for easy deployment
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 | 
| Chip | R6P/R6 | 
| Memory | UHF:EPC 128bits,USER 0bits,TID 64bits | 
| Surface Paper | NO | 
| Application | Apparel/retail | 
| Mounting way | Attaching to the hangtag/mechandise surface | 
| Read range | RFID:Up to 8 meter by fixed reader; Up to 4 meter by handheld reader | 
| Frequency | 860MHZ to 960MHZ | 
| Size | Antenna size 50× 30 mm;WET INLAY size:54× 34mm | 
| ESD: | ≤2KV | 
| Storage temp | -30℃ to 70 ℃ | 
| Operation temp | -30℃ to 70 ℃ | 
| Storage Humidity: | 30%~70% | 
| Warranty | 1 Year | 

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. | 
|   |