Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > Access Control Card Reader >

120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2

    Buy cheap 120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2 from wholesalers
     
    Buy cheap 120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2 from wholesalers
    • Buy cheap 120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2 from wholesalers
    • Buy cheap 120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2 from wholesalers

    120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : LRE-D01
    Certification : CE
    Price : USD100/PC to USD0300/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 10000pcs per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2

    RFID desktop reader LRE-D01 , Wholesales USB 860~960MHz EPC GEN2 desktop uhf rfid reader writer access control reader


    LRE-D01 is a high performance UHF RFID desktop all-in-one machine, Design based on high performance UHF chip, Full support for electronic tags complying with EPCglobal C1 Gen 2 ISO 18000-6C. Combined with proprietary and efficient collision processing algorithm, it can achieve fast read and write processing of electronic tags while maintaining high literacy rate,it can be widely used in personal identification, conference sign-in system, access control system, anti-counterfeiting system and production process control and other radio frequency identification (RFID).


    physical parameter
    Size: ( MM)120( L) *120( W) *25( H)
    Antenna3DB Ceramic antenna
    ShellWhite plastic case
    Performance parameter
    ProtocolEPCglobal C1 Gen 2 ISO 18000-6C
    frequency865~868MHz/902928MHz
    Frequency hopping wayWorks in broad spectrum frequency hopping (FHSS) or
    fixed frequency transmission mode
    RFID read speedMulti - label identification performance50 pcs
    Label the cache330pcs @longest 128bitsEPC or 100pcs@ longest
    496bitsEPC
    RSSI strength testingsupport
    Reader operation modeMaster slave/stand-alone/trigger mode
    DC power supply (not required
    for USB port communication)
    9V~12V
    Communication interfaceUSB/232/wiggins/485/network port
    Indicator lightData light, power light, communication light
    Enviromental parameter
    Operating temperature-20+70
    Storing temperature-20+85
    Operating humidity5%95%RH

    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


    Quality 120*120*25mm RFID Hardware Desktop Reader 860MHz-960MHz EPC GEN2 for sale
    • Haven't found right suppliers
    • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
    • And this service is free of charge.
    • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
    Submit Buying Request
    Send your message to this supplier
    *From:
    Your email address is incorrect!
    *Subject:
    Your subject must be between 10-255 characters!
    *Message:
    For the best results, we recommend including the following details:
    • --Self introduction
    • --Required specifications
    • --Inquire about price/MOQ
    Your message must be between 20-3,000
    Yes! I would like your verified suppliers matching service!
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Find Similar Products By Category:
    Inquiry Cart 0