Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > EAS System >

30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label

    Buy cheap 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label from wholesalers
     
    Buy cheap 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label from wholesalers
    • Buy cheap 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label from wholesalers
    • Buy cheap 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label from wholesalers
    • Buy cheap 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label from wholesalers

    30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : RF3030
    Certification : CE
    Price : USD0.0008/PC to USD0.001/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 10 Million per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label


    EAS 8.2mhz anti theft barcode label RF security sticker Labels , eas anti-shoplifting alarm system rf anti theft label


    Product name
    EAS RF security soft label
    Frequency
    8.2Mhz
    Dimension
    40mm*40mm or other size
    Application
    Shopping Mall, garment store,retail store etc.
    Material
    Paper
    Description
    Anti-theft EAS RF soft label
    Detection Range
    1.40~1.60m
    Color
    Barcode/White/Black/Clear/Thermal
    Packing
    20000pcs/ctn (1000pcs/roll) Box :0.022CBM (30x30x24CM)Weight:11.3kg

    PictureProduct codeDescriptionColorSizeFrequencyQ factorEffective volumeFace MaterialAdhesiveESD Immunity
    ±5% (MHz)
    LW2301-4040RF label LW4040White/ mock barcode40×408.2751700Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    4040 economical versionRF label LW4040White/ mock barcode40×408.2651550Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2313-5050RF label LW5050White/ mock barcode52×46.78.2853500Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2306-3040RF label LW3040White/ mock barcode31×398.273900Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2319-3439RF label LW3439White/ mock barcode34×398.2751050Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2314-3047RF label LW3047White/ mock barcode31×46.78.278950Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2312-3030RF label LW3030White/ mock barcode31.7×318.263550Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2307-2347RF label LW2347White/ mock barcode23×478.268720Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2310-2065RF label LW2065Transparent20×658.265550Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2315-φ30RF round LWφ30White/ mock barcodeφ30.88.260500Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2309-φ40RF label LWφ40White/ mock barcodeΦ39.58.2751100Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv
    LW2311-3156RF shoe labelShoe label31×568.2751500Coated paperPermanent, general purpose1.5Kv

    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.


    Quality 30*30mm RF Alarm System EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label for sale
    • Haven't found right suppliers
    • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
    • And this service is free of charge.
    • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
    Submit Buying Request
    Send your message to this supplier
    *From:
    Your email address is incorrect!
    *Subject:
    Your subject must be between 10-255 characters!
    *Message:
    For the best results, we recommend including the following details:
    • --Self introduction
    • --Required specifications
    • --Inquire about price/MOQ
    Your message must be between 20-3,000
    Yes! I would like your verified suppliers matching service!
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Explore more EAS Security Label products from this supplier
    Find Similar Products By Category:
    Inquiry Cart 0