| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | Rakinda | 
| Model Number : | LV3000R 2D Scan Engine | 
| Certification : | CE FCC ROHS | 
| Price : | Negotiation | 
| Payment Terms : | Western Union, T/T, paypal | 
| Supply Ability : | 1000 piece for a week | 
| Delivery Time : | 3-10 working days | 
Fixed Mount 1D / 2D Barcode Scanner Module With High Performance
Processing Chip
With high performance processing chip inside, outstanding for
reading QR code and others 1D/2D bar codes from phone screen, such
as Iphone, ipad, laptop and others devices, readable from paper,
too
Note:
1. The scan window must be kept clean. Improper maintenance will
breach the limited warranty;
2. Avoid rough objects not to damage or scratch the window;
3. Use brush to remove the stain;
4. Use soft cloth (Cloth for grass) to clean;
5. Prohibit spraying towards the window;
6. Only use clean water as a cleanser.
| Model | LV3000R fixed bar code reader | 
| Interface | RS232 | 
| Scan Rate | Up to 200 scans/sec | 
| Image Sensor | CMOS | 
| Decode Rate | 200 scans/sec | 
| Resolution | 5mil | 
| Light Source | LED(617.5 nm – 633.5 nm) | 
| CMOS Acquisition | 60 fps | 
| Depth of scan field | 40mm-430mm | 
| Print Contrast Signal | ≥30% | 
| Power Consumption | 1.75W(max) | 
| Notification | Beep | 
| Dimensions | 49.0 *37.0 * 26.0 mm | 
| Weight | 70 g | 
| Operating Temperature | -20°C - +80°C | 
| Humidity | 5% - 95% (non-condensing) | 
| Certificates | FCC Part15 Class B, CE EMC Class B | 

OUR CORPORATE
shenzhen LongView Technology Co.Ltd is committed to developing barc
ode products and its
technology as the core of the automatic recognition system
integration. We are a professional and high-tech enterprise
specializing in the R&D, production, sale and service of
automatic identification products,with many years of experience in
handling projects and an excellent reputation.We have branches in
Guangzhou Hong Kong , Shenzhen , Beijing,Shanghai,Suzhou,and
skillful, experienced and innovative R&D team and reliable
after sales technical support service team.
Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.
Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent
to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS
Terminal, Android Mainboard.
Question 5: What's the OS of the POS?
Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical
data of the Product.
Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of
your products?
Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the
sample order.
Question 7: Warranty time?
Answer 7: 1 year
Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 8: Yes,but not free.
Question 9: Product OEM?
Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
Question 10: Customer service?
Answer 10: Any questions of product after you receipt,please
contact us,we'll reply you in 24 hours.
Action Now!!!
Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang
Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda
|   | 
 
                                 
                                 
                                 
                                