Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > Scanners >

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

    Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
     
    Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
    • Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
    • Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
    • Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers
    • Buy cheap Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor from wholesalers

    Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

    Ask Lasest Price
    Brand Name : Rakinda
    Model Number : LV1400
    Certification : CE FCC ROHS
    Price : Negotiation
    Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
    Supply Ability : 1000 piece for a week
    Delivery Time : 3-10 working days
    • Product Details
    • Company Profile

    Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

    Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor


    Ambient Environment: To ensure good performance for LV1400, the environmental requirements should met: Working temperature: -20℃ to 50℃. Storage temperature: -40℃ to 70℃. Humidity 5% to 95%(Non-condensing)

    Thermal Considerations: Electronic components in the LV1400 will generate heat during the course of their operation. Operating the LV1400 in continuous mode for an extended period may cause temperature to performance. Given that, the following precautions should be taken into consideration when integrating the LV1400:

    1. Reserve the sufficient space for good air circulation in the design;

    2. Avoid Wrapping the LV1400 with thermal insulation materials such as rubber;


    LV1400 Datasheet.pdf

    Device Weight<6g
    Device Dimension26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
    Cable Length1500mm(optional)
    InterfaceKB (PS/2 )
    ConnectorFFC 12pin pitch 0.5
    Performance parameters
    Light sourcevisible 632nm red light
    Image SensorLinear CCD Sensor
    ProcessorARM32-bit
    Depth of field3-50CM
    Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
    Print Contrast25%PCS
    Work VoltageDC 3.3-5V
    Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
    Image Resolution2500dpi
    Ambient illumination100,000Lux Max
    EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
    Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
    Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
    Plessey, ITF14.
    Environmental parameters
    Operating Temperature-20℃ to 50℃
    Storage Temperature-40℃ to 70℃
    Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
    Drop test1.2meter,100times
    Shock resistance10H@125RPM


    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.

    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: Warranty time?
    Answer 5: 1 year
    Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 6: Yes,but not free.
    Question 7: Product OEM?
    Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 8: Customer service?
    Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Quality Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor for sale
    • Haven't found right suppliers
    • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
    • And this service is free of charge.
    • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
    Submit Buying Request
    Send your message to this supplier
    *From:
    Your email address is incorrect!
    *Subject:
    Your subject must be between 10-255 characters!
    *Message:
    For the best results, we recommend including the following details:
    • --Self introduction
    • --Required specifications
    • --Inquire about price/MOQ
    Your message must be between 20-3,000
    Yes! I would like your verified suppliers matching service!
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Explore more 1D Barcode Scanner Module products from this supplier
    Find Similar Products By Category:
    Inquiry Cart 0