Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home >

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

    Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED from wholesalers
     
    Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED from wholesalers
    • Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED from wholesalers
    • Buy cheap UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED from wholesalers

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : LAB4418LED
    Certification : CE
    Price : USD0.25/PC to USD0.5/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 10000pcs per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

    UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED


    This LAB4418LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items! Assist to find goods’ location, greatly improve the searching efficiency and management level!


    ProtocolISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
    ChipKX2005X-BL
    MemoryUHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding)
    TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
    Surface PaperPET or customized
    ApplicationAsset management/retail
    Mounting wayAttaching with back adhesive
    Read rangeRFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
    LED light on:3 meter
    Frequency860MHZ to 960MHZ
    SizeLabel size:44× 18mm;Antenna size 40× 14 mm
    ESD:≤2KV
    Storage temp-30 to 70
    Operation temp-30 to 70
    Storage Humidity:30%~70%
    Warranty1 Year

    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

    Quality UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED for sale
    • Haven't found right suppliers
    • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
    • And this service is free of charge.
    • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
    Submit Buying Request
    Send your message to this supplier
    *From:
    Your email address is incorrect!
    *Subject:
    Your subject must be between 10-255 characters!
    *Message:
    For the best results, we recommend including the following details:
    • --Self introduction
    • --Required specifications
    • --Inquire about price/MOQ
    Your message must be between 20-3,000
    Yes! I would like your verified suppliers matching service!
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)
     
    Explore more RFID Label Tags products from this supplier
    Inquiry Cart 0