| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | SPEEDATA | 
| Model Number : | SD50(F) | 
| Certification : | CE,CCC,ROHS, FCC,IP65 | 
| Payment Terms : | L/C, T/T | 
| Supply Ability : | 10000pcs/Mouth | 
| Delivery Time : | 5-8 working days | 
Mobile Portable Biometric Fingerprint Scanner With QR Barcode Handheld Terminal


| SD50(F) Basic Parameters | |
| OS | Android 8.1 | 
| CPU | Octa-Core 2.0GHz | 
| RAM | 2GB | 
| ROM | 16GB | 
| Expansion | Micro SD (TF) card slot up to 128GB | 
| Keypad | 35 buttons | 
| Notification | Sound/vibration/LED prompt | 
| Audio | Front dual stereo speakers Volume 90db±3db (test distance 10cm) | 
| Dimentions | 207*84*20mm | 
| Weight( with battery) | 716g | 
| Camera | |
| Camera | Rear 13MP autofocus and flash light,Front Camera 5MP | 
| Focus mode | Autofocus ; Fixed focus | 
| Flash | Support High Light LED Flash | 
| Display | |
| Display | 5.0 Inch IPS | 
| Resolution | 720*1280 | 
| Touch Panel | 5-point capacitive touch screen | 
| Power | |
| Battery | Master:7000mAh Handle:4000mAh | 
| Charging | PE fast charging, ful charging time<4 hours | 
| Interface | 2micro SIM cards,1micro SD card slot up to 128GB,USB-Type C, support fast charging, OTG,Support fast charging5V/9A 1.67,charging and bottom USB connector | 
| Communication | |
| Bluetooth | BT4.1 BLE | 
| Wi-fi | IEEE 802.11 a/b/g/n 2.4G 5Gdual frequency | 
| WWAN | FDD-LTE B1/B3/B7 TDD-LTE B38/B39/B40/B41 TDSCDMA B34/B39 WCDMA B1/B2/B5/B8 GSM B2/B3/B5/B8 CDMA1x/CDMA2000 BC0/BC1 | 
| GPS Position Module | GPS+BD+GLONASS | 
| Performance | |
| Operation Temperature | -20℃ ~55℃ | 
| Storage Temperature | -30℃ ~+70℃ | 
| Humidity | 5%~95%(No condensation) | 
| Sealing | IP65 | 
| Drop Test | In the operating range, 6 sides can withstand the impact of 1.2meters drop to the concrete floor | 
| ESD | ±15kV Air Discharge, ±8kV Contact Discharge | 
| Certificate | CCC,CE, ROHS, FCC | 
| Extensibility | |
| Fingerprint | Crossmatch FBI Fingerprint Scanner | 
| UHF RFID Reader | Protocol standard:EPG G2/ISO 18000-6C,Work frequency : China(920-925MHz),North America (902-928MHz),European frequency(865-867MHz),Antenna parameters:4dBi four arm spiral,Power:working voltage3.6V-5V,Radio frequency input:5dBM to 33dBM(1W),1dBM adjustable standby power consumption about 0.25W, the larger is 7.5W (typical 7W),Card reading distance:indoors 22 meters or more, outdoors 8 meters or more. Label speed >200/sec | 
| PSAM | Support | 
| Sensor | Geomagnetism, acceleration, optical distance | 
ABOUT SPEEDATA


Question 1: what's your MOQ?
Answer: the MOQ of speedata barcode scanner handheld PDA is 1 unit.
Question 2: how long is the delivery time?
Answer: The delivery time of barcode scanner goods is different
from quantities:
If 1~100 pcs, It's about 5--10 working days;
If 100~500 pcs, it's about 10--20 working days;
If More than 500 pcs, It's about 20-30 working days.
Question 3: Would you like to supply 1 sample for testing?
Answer: Yes, Of course. We can provide 1 sample Terminal PDA for your testing.
Question 4: What's the total price for 1 sample?
Answer: As a manufacturer of barcode scanner terminal PDA.the more
you buy,the cheaper it'll be.
the sample price is a little bit higher than the common wholesale price.excluding the freight fee.
Question 5: Are you a manufacturer of Handheld PDA?
| Answer: Yes, we are a chinese listed company of R&D and producing industrial PDA Terminal hardware and software solutions with over 8 years' OEM/ODM experience. and also we cooperate with Foxconn. | 
Question 6: what kind of services do you support?
| Answer: 1.We provide you Free SDK and technical support for your barcode scanner. | 
Question 7: what's for payment term and delivery term ?
| Answer: 1.It's generally 30%-100% TT in advance for all orders for the payment term. | 
Question 8: who are your customers?
| Answer: 1.That's quiet a serious question, but our products are
sold worldwide in South/North America, Europe, Asia, Africa Mid-east, etc. 2.The market share is increasing quickly every year and we get great feedback from our customers. | 
android 4.4.2 mobile portable fingerprint scanner with qr barcode handheld terminal with OEM/ODM
|   | 
 
                                 
                                 
                                 
                                